TeliaSonera – kansainvälinen operaattori

TeliaSonera – tutummin pelkkä Sonera – on kansainvälinen teleoperaattori. Sonera syntyi vuonna 2002, kun suomalainen Sonera ja ruotsalainen Telia fuusioitiin. Nyt Sonera tarjoaa puhelin- ja laajakaistaliittymiä monissa maissa.

Sonera on täyden palvelun teleoperaattori, joka palvelee sekä yrityksiä että kuluttajia.

Muiden operaattoreiden tavoin Sonera tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia liittymiä, joista todennäköisesti sinäkin löydät itsellesi sopivan:

  • puhelinliittymät
  • laajakaistaliittymät
  • Sonera Viihde -kanavapaketit

Soneran puhelinliittymät

Sonera tarjoaa erityisiä puhelinliittymiä

  • yksittäisille kuluttajille
  • perheille
  • nuorille

Lisäksi Soneran valikoimaan kuuluu myös Easy Prepaid -liittymä.

Muiden operaattoreiden tapaan yksittäisille kuluttajille myytävät liittymät paketoivat puhetta, viestejä ja netinkäyttöä erihintaisiksi paketeiksi, joiden vertaaminen on tehty hankalaksi.

Halvin perusliittymä maksaa vain 1,90 euroa kuukaudessa, mutta siihen ei kuulu ”ilmaista” puheaikaa, tekstiviestejä tai nettikäyttöä.

Kallein eli Jätti, sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sekä 50 gigatavun verran 150 Mbit nopeudella siirtyvää dataa. Jätti maksaa kuitenkin peräti 39,90 euroa kuukaudessa

Näiden väliin asettuvat erilaisina yhdistelminä Näppärä, Surffilauta 5G ja Huippu.

Soneran Easy Prepaid

Tavallisten liittymien lisäksi Sonera tarjoaa Easy Prepaid -liittymää niille kuluttajille, joille perinteinen puhelinliittymä ei syystä tai toisesta sovellu.

Liikkuva netti

Nettitikkuun, tablettiin tai 3g-simkorttipaikalla varustettuun kannettavaan taas voit hankkia Soneran Liikkuva Netti -liittymän. Liikkuva netti maksaa alkaen 12,90 euroa / kk.