Tele Finland – perusviestintää halvalla

Tele Finland ei ole yhtä tunnettu kuin suuremmat operaattorit. Kuitenkin sen edulliset puhelinliittymät ja selkeä hinnoittelu tekevät siitä helpon valinnan.

Tele Finland tarjoaa asiakkailleen puhelinliittymiä ja liittymien tavallisia peruspalveluita. Operaattorin liittymät ovat yksinkertaisia paketteja, mikä helpottaa niidien vertailua.

Tele Finland on osa TeliaSonera-konsernia. Konsernin tunnetummista operaattoreista Sonerasta ja DNA:sta Tele Finland eroaa siinä, että operaattori keskittyy halvalla tuotettuihin tavallisiin peruspalveluihin.

Konserniin kuuluminen näkyy tietysti siinä, että Tele Finland käyttää koko Suomen kattavaa Soneran verkkoa.

Säästöpaketti on puhelinliittymä nettiyhteydellä

Useimmat kuluttajat haluavat nykyään puhelinliittymän nettiyhteydellä. Tällöin verkko on käytettävissä myös wifi-kentän ulkopuolella.

Säästöpaketti sisältää puhelut, tekstiviestit, kuvaviestit ja netinkäytön. Edullisin paketti sisältää puheluita 100 minuuttia kuukaudessa, kallein 1000 minuuttia kuukaudessa. Ylimenevistä puheluista maksat 9 snt/minuutissa.

Tele Finlandin halvat säästöpaketit sisältävät kaikki nopean nettiyhteyden. Säästöpakettien sisältämä ”Perusnetti” sisältää rajoittamattomasti tiedonsiirtoa (siis surffailua, sähköpostia ja vaikkapa YouTube-videoita) kotimaassa. ”Perusnetin” nopeus 3g-verkossa on korkeintaan 2 Mbit/sek. Lisäksi liittymiin saa ”Nopea netti” -laajennuksen, joka sisätää 10 Gt nopeata tiedonsiirtoa. ”Nopean netin” maksiminopeus on 21 Mbit/sek.

Puhelinliittymä ilman nettiä

Tele Finlandin puhelinliittymät ilman nettiä ovat erittäin edullisia. Halvin eli Paketti 100 sisältää 100 minuuttia puheluita ja 100 viestiä kuukaudessa 6 euron hintaan. Kallein 1000 minuutin säästöpaketti maksaa sekin vain 15 euroa kuukaudessa.

”Meidän kesken” – Soneran liittymiin rajatta

Jos soitat lähinnä Soneran ja Tele Finlandin liittymiin, saattaa ”Meidän kesken” olla juuri sinulle sopiva liittymä. Liittymään kuuluu nimittäin rajoittamattomasti puheuilita ja tekstareita Soneran verkossa, sekä perusnettiyhteys vain 12 eruon kuukausihinnalla.

Prepaid

Tele Finlandin prepaid-liittymä on tosi halpa sekin. Numeron saat auki 9,90 euron hinnalla – ja siihen sisältyy peräti 11 euron edestä puheaikaa.

Puhelut maksavat tällöin vain 7 senttiä minuutilta, tekstiviestin hinta sekin on 7 snt. Nettiä prepaid-liittymällä ei kuitenkaan kannata käyttää, sillä megatavun tiedostosiirto maksaa huimat 1,52 euroa.

Ulkomaanmatkat

Aivan kuten tunnetumpien operaattoreiden puhelinliittymät, myös Tele Finlandin liittymät toimivat matkoillasi lähes samalla tavoin kuin kotimaassakin. Tele Finlandin liittymä toimii lähes 200 maassa eri puolilla maailmaa!